Mozgáskorlátozott vendégeink részére a földszinten könnyen megközelíthető szobát alakítottunk ki. A berendezések, a kapcsolók elhelyezése, a csúszás – és küszöbmentes padló valamint a tágas belső terek egytől – egyig az ő kényelmüket hivatottak szolgálni. A szoba 16m2 területű és 2 db egyszemélyes ággyal rendelkezik.

Az ajtók nyílási iránya sem akadályozza vendégeinket. A szobából nyíló tágas fürdőszoba felszereltségében nem marad el a szobától. A zuhanyzó perem nélküli kialakítása, padlóösszefolyós  megoldása és a zuhanyzó valamint a speciális mosdó mellett kialakított kapaszkodók teszik biztonságossá a helyiséget. A vendégház akadálymentes földszinti kialakításának köszönhetően vendégeink egészen a zárt parkolótól, a vendégházon át, a kerten keresztül kényelmesen közelíthetik meg a vendégházhoz tartozó privát stéget.

Nem csak mozgásukban korlátozott vendégeink számára alkalmas a vendégház kialakítása, látássérült vendégeinkre is gondoltunk. A bejárati ajtó mellett Braille táblák kerültek kihelyezésre, tapintható térképpel. Ennek segítségével megismerhetik vendégházunk elrendezését és biztonságosan használhatják azt.

: 4
© Bellissima Vendégház | 2019